Onze partner

Ken Mills werd verkozen door Bramidan als partner voor de distributie van balenpers in België

Balenpers oplossingen voor uw afval behoeften

Bramidan is een van Europa's toonaangevende leveranciers van balenpersen voor verwerking van karton en plastic afval en andere materialen voor hergebruik.

Vandaag de dag is Bramidan een sterk en populair merk in veel zakelijke gebieden, met een sterke aanwezigheid in vele landen over de hele wereld. Als één van Europa's toonaangevende leveranciers van oplossingen voor afvalverwerking, heeft Bramidan A/S een sterke economische basis.

Verwacht betrouwbaarheid en efficiency

Na meer dan 30 jaar balenpersen geleverd te hebben aan tevreden klanten in veel verschillende industrieën en bedrijven, weet Bramidan dat een efficiënte verwerking van afval een zeer waardevolle en zichtbaar verschil maakt.

Tientallen jaren ervaring en nauw contact met de mensen die daadwerkelijk gebruikmaken van de balenpersen, maakt het mogelijk om oplossingen te creëren met de betrouwbaarheid en efficiency die klanten verwachten van een Bramidan oplossing.

Het grootste assortiment en de hoogste veiligheid

Vandaag de dag heeft Bramidan één van de breedste productprogramma's in de markt. Elke machine is speciaal ontwikkeld om karton, plastic en andere materialen voor hergebruik te verwerken. Met een scherp oog op de veiligheid zijn de balenpersen ontworpen en geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, hetgeen jaren van probleemloos gebruik garandeert.

Een gepatenteerde oplossing

Bramidan blijft de machines ontwikkelen en verbeteren om aan de afvalbehoeften van de klanten te voldoen. Onlangs is Bramidan erin geslaagd om een unieke schuifdeur te ontwikkelen, die volautomatisch sluit en opent. Dit is gepatenteerd wereldnieuws.

Ja, neem contact met me op!

Ik zou graag meer willen weten over uw comprimeer oplossingen.